چگونه برای کاهش پروتئین در ادرار بیمار بیماری های کلیه

چگونه برای کاهش پروتئین در ادرار بیمار بیماری های کلیهادرار دختر من است پروتئین در آن، چه می توانید استفاده کنید من به مرگ پروتئین؟ در واقع، تقریبا تمام بیماران مبتلا به بیماری کلیوی خواهد پروتئین در ادرار را تجربه کنند. اگر آنها می خواهند به کاهش پروتئین در ادرار، ابتدا آنها باید با توجه به رژیم غذایی خود را پرداخت، و سپس درمان مناسب را به موقع و این نکته کلیدی برای کاهش پروتئین در ادرار است.

چگونه به یک رژیم غذایی مناسب برای بیمار بیماری کلیوی؟

شما ممکن است نیاز به ایجاد تغییرات به رژیم غذایی خود را هنگامی که شما به بیماری مزمن کلیه. این تغییرات عبارتند از:

محدود کردن مایعات

خوردن یک رژیم غذایی کم پروتئین

محدود کردن نمک، پتاسیم، فسفر، و دیگر الکترولیت ها

گرفتن کالری به اندازه کافی اگر شما از دست دادن وزن

شما ممکن است نیاز به تغییر رژیم غذایی خود را بیشتر اگر بیماری کلیوی خود را بدتر می شود، و یا اگر شما نیاز به دیالیز.

شما می توانید برنامه رژیم غذایی با کمک متخصص تغذیه خود و یا دکتر آنلاین ما را.

درمان مناسب برای کاهش پروتئین در ادرار چیست؟

پزشکی میکرو چینی Osmotherapy به عنوان یکی از ترکیب کاملی از طب سنتی گیاه چینی و طب غربی، می تواند تمام علائم بیماری کلیه از طریق بهبود عملکرد کلیه را کاهش دهد. است که می گویند با کمک این درمان، علائم و نشانه های بیماری کلیه از جمله پروتئین در ادرار با عملکرد کلیه را بهبود ناپدید خواهد شد.

با این حال، انواع بسیاری از گیاهان را می توان در این درمان استفاده می شود، بنابراین برای افراد مختلف پزشکان گیاهان مختلف برای بیماران خود ترتیب وجود دارد.

اگر شما علاقه مند در پزشکی میکرو چینی Osmotherapy هستند و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان بیماری کلیه، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد به شما کمک کند. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

:: برچسب‌ها: علائم بیماری مزمن کلیه، پروتئین در ادرار، بیماری های کلیوی ,
تاریخ انتشار : شنبه 25 بهمن 1393 | نظرات ()